Luiertassen winkel

Verzenden en retourneren

Verzending

Wij weten hoe leuk het is om snel je luiertas in huis te hebben. Binnen 1 werkdag zal jouw luiertas via PostNL (voorheen TNT Post) bij je thuis worden bezorgd, op een enkel geval na. Dan zal het 1-3 werkdagen duren voordat je de nieuwe aanwinst in huis hebt. Wij verzenden alles via PostNL (voorheen TNT post), dus betrouwbaar, snel en professioneel. Jouw besteling wordt als een pakket bij je afgeleverd. Mocht je er niet zijn: PostNL probeert het tot 2x aan toe of geeft het aan een vertrouwde buur. Na 2 pogingen kun je het pakket bij een afhaalpunt in de buurt ophalen.

 Wij hanteren geen verzendkosten als je een bestelling plaats voor meer dan €60. 

Retournering

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet blij bent met de luiertas die je ontvangt.
 Je vindt het niet mooi, het past niet bij je outfit of we hebben ons een keer vergist en je het verkeerde artikel toegestuurd. Bij Luiertaswinkel is het geen punt als je jouw bestelling terugstuurt. Dat kan altijd binnen 14 dagen, mits ongedragen en netjes in de originele verpakking.

Nadat Luiertaswinkel het product retour heeft ontvangen storten wij binnen 7 dagen jouw geld terug. Wij storten het bedrag van de teruggestuurde goederen op jouw bankrekening. De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

Stuur een mailtje naar info@luiertaswinkel.nl en je ontvangt de instructies voor het terugsturen van jouw aankoop.