Luiertassen winkel

Over Luiertaswinkel

Luiertaswinkel

 

 

Wie is luiertaswinkel?

Luiertaswinkel wordt gerund door een enthousiast team. Hoe stijlvoller, stoerder en hipper de luiertassen, hoe meer passie!

We waren er klaar mee dat je online nergens goed terecht kon voor een overzicht van luiertassen en verzorgingstassen. Vanuit het gevoel dat een ouder eenvoudig en gemakkelijk een luiertas op het internet moet kunnen vinden zijn wij luiertaswinkel.nl gestart.

Assortiment Luiertaswinkel

Met veel enthousiasme en zorgvuldigheid hebben we het assortiment van luiertaswinkel samengesteld. De verschillende luiertassen van de diverse merken vullen elkaar goed aan. Zo biedt luiertaswinkel voor elke moderne vrouw of man de juiste luiertas aan.

Al onze luiertassen zijn in de eerste plaats functioneel. Echter, het team van luiertaswinkel vindt het belangrijk dat de tassen ook stijlvol, stoer en hip zijn. Op deze manier is de tas niet alleen functioneel maar ook een mode item. 

We hopen dat je bij ons kan slagen en horen graag van je hoe het beter kan. Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan je mailen naar info@luiertaswinkel.nl

Voedingskussen kopen

Naast hippe tassen verkoopt ons team ook functionele en trendy voedingskussens. Een voedingskussen of zwangerschapskussen wordt zowel tijdens de zwangerschap als daarna gebruikt. Tijdens de zwangerschap biedt het kussen een goede ondersteuning voor de rug en nek. Na de zwangerschap is het een ideaal hulpmiddel om je kleine te ondersteunen tijdens het voeden. De kussens zijn er in verschillende vormen en maten, net wat goed bij je past. Naast voedingskussens en zwangerschap[skussen bieden we natuurlijk ook voedingskussenhoezen aan die jouw kussen een ander kleurtje of patroontje kunnen geven. Zoek snel een voedingskussenhoes die het beste bij je interieur past. Kijk daarom ook snel even op www.voedingskussenwinkel.nl!

Informatie over Luiertaswinkel

  • Luiertaswinkel.nl is een website van handelsonderneming VEER Merchandising
  • Vestigingsadres (geen afhaaladres): Spiegelstraat 26, 2011 BP Haarlem
  • E-mailadres: info@luiertaswinkel.nl
  • KvK-nummer: 62196790
  • BTW-identificatienummer: NL153881793B01