Luiertassen winkel

Luiertas blog

Luiertassen zijn nog steeds populair in Nederland!

Luiertaswinkel bestaat nu een aantal jaren. Tijd om de balans op te maken. Hoe populair zijn luiertassen in Nederland? Wat zijn de best verkochte merken? En wat zijn de verwachtingen voor het aankomend jaar? Het team van luiertaswinkel gaat in deze blogpost dieper in op deze drie vragen. 

Hoe populair zijn luiertassen in Nederland? 

De populariteit van luiertassen kan je het beste achterhalen door in Google te bekijken hoeveel mensen jaarlijks zoeken op luiertassen. Uit de analyse van Google blijkt dat vanaf mei 2006 consumenten zijn gaan zoeken naar luiertassen. De afgelopen tien jaar is de populariteit toegenomen. Waarbij de groei de afgelopen jaren stabiel is gebleven. 

Waar komen deze consumenten dan vandaan? Als we onderzoeken waar deze consumenten vandaan komen, dan blijkt dat deze uit heel Nederland komen. Er lijkt dus geografisch geen grote verschillen te zijn. Het team van luiertaswinkel heeft dit ook gemerkt. De verkopen op de site komen uit heel Nederland. 

Wat zijn de best verkochte luiertas merken?

Uit analyse van het luiertaswinkel team blijkt dat de merken Lief! en Pink Lining de best verkochte merken zijn. Niet gek want de meeste consumenten zoeken ook op deze merken in Google. Deze merken hebben een uitgebreid en vrolijk assortiment luiertassen. 

Wat zijn de verwachtingen voor aankomend jaar? 

Luiertaswinkel gaat aankomend jaar verder uitbreiden. Zo wordt het assortiment uitgebreid, zal de service verbeteren en zullen we de nodige aanpassingen op de site gaan doorvoeren. Heb je tips of vragen aan het team van Luiertaswinkel? Vul dan het contactformulier in op de website. Het team van luiertaswinkel zal dan snel reageren. 

 

---------------------------------------------

Luiertas merken van Luiertaswinkel, zoals Lief! luiertas en Pink Lining Luiertas

Het team van luiertaswinkel heeft met veel passie het assortiment luiertassen van luiertaswinkel samengesteld. Binnen het assortiment van luiertaswinkel kunt u hippe, trendy en functionele luiertassen terug vinden. De prijzen op luiertaswinkel zijn uitlopend waardoor iedere ouder wel een geschikte luiertas kan vinden op luiertaswinkel.

Lief! Luiertas

Een nieuw en hip luiertas merk wat onlangs is toegevoegd aan het assortiment van luiertaswinkel is het merk Lief!. Lief! is een lifestyle merk die naast luiertassen een breed assortiment aan kinder en volwassenen kleding aanbiedt. Lief! is een vrolijk en kleurrijk merk wat erg populair is onder ouders. Luiertaswinkel heeft het hele assortiment luiertassen opgenomen in het assortiment. Leuke luiertassen van Lief! zijn onder andere de Lief! vrolijke meisjes Luiertas en de Lief! schoudertas
 

Belle Beau luiertas

Een elegant en kwalitatief uitstekend merk die aan wordt geboden op luiertaswinkel is het merk Belle Beau. De luiertassen van Belle Beau zijn allen van echt leder en zijn erg stevig. De tas kan worden gebruikt als luiertas, maar kan ook prima worden gebruikt als functionele tas naar het werk. Het merk Belle Beau is afkomstig uit Belgie en heeft de afgelopen jaren veel bekendheid gegenereerd in Nederland. De populairste luiertassen van Belle Beau zijn Belle Beau Terre luiertassen en Belle Beau mer luiertassen. Belle Beau biedt de mogelijkheid om de luiertassen in diverse kleuren te bestellen. Naast de vrouwen luiertassen biedt Belle Beau ook een mannen luiertas aan; Belle Beau intense luiertas.

Overige merken luiertaswinkel:

 

Moeder worden, het is fantastisch!

 ‘Wacht maar af. Moeder zijn is niet altijd leuk.’ Ben je op dit moment zwanger en heb je deze opmerking nog niet te horen gekregen? Reken er maar op dat dat niet lang meer gaat duren. Zeker moeders van baby’s, peuters en kleuters zullen je haarfijn weten te vertellen wat er allemaal staat te veranderen in je leven. Slapeloze nachten, tandjes die doorkomen, kapotte tepels. Als je hen moet geloven, dan zou je willen dat je je bedacht had. De moeders in kwestie hebben op bepaalde punten natuurlijk gelijk. Moeder worden is de grootste verandering die je in je leven mee zult maken. Maar het is echt niet allemaal ellende. Moeder worden is fantastisch, en wel om de volgende redenen.

 De lachjes van je baby

Het eerste lachje van je kindje zal je betoveren. Nog maar een paar weken oud en nu al weet hij je helemaal in te pakken! De lachjes worden daarna alleen maar leuker. Op een gegeven moment gaat je baby zelfs schateren! Hoe vervelend zo’n gebroken nacht ook is, zo’n lachje als je ’s ochtends bij je baby’s ledikantje staat, maakt een hoop goed.

 Je bent de belangrijkste persoon voor je baby

Voor je baby ben je de allerbelangrijkste persoon die er bestaat. Vaders staan op de gedeelde eerste plek (dat maken wij moeders ze tenminste wijs). Is je baby onrustig bij andere personen? Wedden dat je baby binnen no-time rustig wordt zodra jij tegen je baby begint te praten of hem of haar vastpakt? Het gevoel de belangrijkste te zijn kan je soms op de zenuwen gaan werken, maar doet met name je zelfvertrouwen erg goed!

 Een baby verrijkt je leven

Ooit wel eens een moeder horen zeggen dat ze er spijt van heeft kinderen te hebben? Kinderen verrijken je leven. Ondanks alle onzekerheden, moeilijke momenten of periodes en momenten dat je ze het liefst achter het behang zou plakken zou je je kinderen voor geen goud willen missen. Dat gevoel, dat is onbetaalbaar.

 Geniet van je zwangerschap

Op dit moment kun je je er misschien nog helemaal niets bij voorstellen en geniet je nog volop van de schopjes in je buik. Laat je dan ook niet van de wijs brengen door moeders die het allemaal zo zwaar brengen. Geniet van je zwangerschap. Ga nog maar eens lekker shoppen voor al die babykleertjes. Rompertjes, sokjes, truitjes, mutsjes, broekjes, boxpakjes; je kunt er niet genoeg van hebben. Rommel nog maar eens lekker in de babykamer. Maak het bedje nog eens op, strijk de was nog een keer en vouw het op mooie stapeltjes. Heb je het geboortekaartje al uitgezocht? Ga er eens lekker voor zitten. Een traditioneel kaartje, of juist een hip of heel stoer geboortekaartje? Zet een pot thee en bekijk alle geboortekaartjes op je gemak. Er zit ongetwijfeld een mooi kaartje voor jullie bij. Als dat allemaal klaar is kan je baby maar komen. Je wordt dan moeder. Dat wordt fantastisch!

Zwangerschapscadeaus

Ben je in verwachting van een kleintje? Grote kans dat je dan overladen wordt met cadeau’s. Dacht je dat jij al koopziek was, dan moet je eens kijken hoe je familie en vrienden zich gaan gedragen. Geen enkele babyafdeling of babywinkel is meer veilig. Met als gevolg dat je met gigantisch veel kleding komt te zitten. Veel dingen zijn hartstikke leuk en super schattig, maar je krijgt ook dingen die je eigenlijk niet meer nodig hebt. Dertig rompertjes in maat 50 is een beetje te veel van het goede, helemaal als je een groot kind krijgt en eigenlijk al in maat 56 past. Natuurlijk is het lief bedoeld en wil je niemand teleurstellen. Toch is het zonde van het geld, terwijl ze ook wat anders zouden kunnen kopen. Om te voorkomen dat je alleen maar rompertjes en mutsjes krijgt, kun je het heft in eigen handen nemen. Hoe? Door een lijstje op te stellen.

Maak een cadeaulijst

Het klinkt misschien raar om een lijst met wensen op te stellen, maar het helpt echt. Het is niet alleen handig voor jezelf, ook voor je vrienden en familie. Niemand wil met lege handen komen en iedereen vindt het hartstikke leuk om je te verwennen en om leuke dingen te halen voor je kleintje. Je krijgt ook ongetwijfeld vaak de vraag wat je wilt hebben. Wees niet bang en antwoord hier gewoon op. Je hoeft niet altijd bescheiden te zijn, je mag best zeggen waar je wat aan hebt en waar je eventueel al genoeg van in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld op internet een lijstje samenstellen en deze delen met je vrienden en familie. Hierop kun je precies invullen wat je nog nodig hebt en hoeveel je ervan nodig hebt. Degene die wat willen kopen, zien direct wat ze jou nog kunnen geven. Heeft iemand iets gekocht, dan kunnen zij dit ook aangeven op het lijstje. Dit voorkomt dat je alsnog hetzelfde krijgt. Het lijstje is ook alleen maar een handvat. Heeft jouw moeder al heel lang een cadeau in gedachten, maar staat dat niet op het lijstje, dan betekent het natuurlijk niet dat ze het niet mag geven.

Originele cadeaus

Naast kleding zijn er nog genoeg andere cadeaus te bedenken die heel leuk of juist heel handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een luiertas. Het is iets waar je misschien niet als eerste aan denkt, maar wel iets dat onmisbaar is. Misschien wil je wel een mooie 3D of 4D pretecho laten maken? Bij onder andere pretecho&zo kun je hele mooie pretecho’s laten maken en krijg je de foto’s mee op een usb-stick. Een origineel en leuk cadeau om te vragen. Je kunt ook het volgende vragen:

-       newborn shoot

-       levensboom

-       kinderdagboek

-       opbergbankje met opdruk van het geboortekaartje

Er zijn natuurlijk genoeg cadeaus te bedenken. Ga er een middag voor zitten, bedenk wat je allemaal leuk vindt en graag zou willen hebben en maak een lijstje. Voel je niet bezwaard, het is zowel voor jou als voor je omgeving hartstikke handig.